luni, 6 august 2012

How do you know when you're in love?

Cu intrebarea asta o fetita, intr-un film, isi pune in incurcatura tatal. Raspunsul apare mai tarziu, din partea unei femei care ii raspunde: When every love song makes sense.

Am zambit cand am vazut filmul, zambesc si acum cand imi amintesc. Daca definitia asta e adevarata, atunci inseamna ca sunt o vesnica indragostita. Sau poate port in suflet amintirile unor iubiri care ies din cand in cand la suprafata, o data cu melodiile pe care le ascult. 

Ce-i drept, muzica reuseste de multe ori sa exprime ceea ce nu putem sa punem in cuvinte. Adaug un link catre una din cele mai rascolitoare cantece pe care le cunosc. E adevarat ca istoria personala a fiecaruia ne dicteaza sensibilitatile catre versuri, linie melodica...Asa ca, daca ati pierdut vreodata pe cineva, daca ati fost parasiti sau uitati de un om iubit, veti intelege de ce consider melodia aceasta atat de rascolitoare.




Un comentariu:

  1. superba descriere in cuvinte si desavarsita intruchipare muzicala... intr-adevar better to have loved and lost than not having loved at all

    RăspundețiȘtergere